Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Sparta si upevnila vedení v lize, Hradec ovládl východočeské derby

Praha – Hokejové extralize i nadále suverénně vládne Sparta. Pražané bodovali již podesáté v řadě a po výhře 5:2 na ledě Kladna 5:2 mají v čele tabulky pětibodový náskok. Druhý zůstává Hradec. Ten poprvé v historii ovládl v nejvyšší soutěži východočeské derby, když Pardubice zdolal 2:1 po samostatných nájezdech. Prohru si naopak připsala Kometa, která prohrála na ledě mistrovské Plzně 4:1.

Kladno - Sparta Praha 2:5

Zpět na vítěznou vlnu se vrátili hokejisté Sparty, když po kontroverzní prohře v Třinci zvítězili na ledě Kladna 5:2. Lídr tabulky bodoval podesáté za sebou a z toho devětkrát vyhrál. Rytíři naopak potvrdili, že jsou z formy, když popáté v řadě odešli bez bodu.

Report, sestřih a ohlasy

Hradec Králové - Pardubice 2:1 po sn.

Hokejisté Hradce Králové poprvé v historii ovládli v nejvyšší soutěži východočeské derby, když zdolali Pardubice 2:1 po samostatných nájezdech. Prestižní souboj, který sledovalo ve vyprodané aréně 7 700 diváků, rozhodl Jaroslav Kudrna.

Report, sestřih a ohlasy

Plzeň - Kometa 4:1

Třetí výhru v řadě si připsali hokejisté Plzně, výsledkem 4:1 si poradili s brněnskou Kometou. V utkání plném osobních soubojů padaly branky pouze během přesilových her. V plzeňském dresu se blýskl gólem a dvěma asistencemi Ján Sýkora. 

Report, sestřih a ohlasy

Třinec - Litvínov 0:2

Šestý zápas pod novým trenérem Radimem Rulíkem, šestý bodový zisk. Hokejisté Litvínova opět potvrdili, že v posledních týdnech hrají v solidní formě, což potvrdili i v Třinci, kde překvapivě vyhráli 2:0. Vítězný gól vstřelil v oslabení Jakub Černý, brankář Pavel Francouz podruhé v sezoně vychytal čisté konto. Domácí padli po čtyřech výhrách za sebou a na vlastním ledě neskórovali po dvou letech.

Report, sestřih a ohlasy

Chomutov - Vítkovice 2:7

Ani nový trenér Josef Turek nepomohl hokejistům Chomutova k tomu, aby ukončili sérii proher, a doma podlehli Vítkovicím 2:7. Piráti tak čekají na výhru již šest zápasů a zůstávají poslední v tabulce. Hlavní hvězdou zápasu se stal slovenský útočník Vítkovic Rudolf Huna, který nasázel hattrick a přidal i jednu asistenci. Čtyři kanadské body nasbíral i Ondřej Roman.

Report, sestřih a ohlasy

Zlín - Slavia Praha 4:3 po sn.

Třikrát v zápase vedli, třikrát Slavie dokázala vyrovnat. Hokejisté Zlína se však nakonec vítězství dočkali, když o zisku dvou bodu rozhodl v nájezdech jediný úspěšný exekturo Antonín Honejsek. Berani díky němu zdolali Pražany 4:3.

Report, sestřih a ohlasy

Liberec - Karlovy Vary 1:0

Nejhubenějším možným výsledkem skončilo střetnutí mezi Libercem a Karlovými Vary. Hokejisté Bílých Tygrů dokázali Energii udolat 1:0 až po prodloužení, připsali si tak třetí výhru v řadě a upevnili si pozici v elitní desítce tabulky. Naopak Energie prohrála pátý zápas za sebou a zůstává předposlední.

Report, sestřih a ohlasy

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články