Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Sparta porazila Litvínov, Zlín nestačil na Třinec

Praha – Hokejisté Třince ovládli přímý souboj o druhé místo se Zlínem, když vyhráli nejtěsnějším možným rozdílem. Kladno letos nenachází recept na Slavii, padlo s ní i potřetí v sezoně. Chomutov v důležitém zápase porazil Karlovy Vary a odlepil se od posledního místa. Kometa potřebovala k výhře nad Vítkovicemi nájezdy, Sparta vyhrála divoký zápas s Litvínovem. V televizním zápase potvrdila Plzeň své umístění v tabulce a porazila České Budějovice.

Třinec - Zlín
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třinec – Zlín 3:2

Přímou bitvu o druhé místo v extraligové tabulce vyhráli hokejisté Třince, kteří na domácím ledě přetlačili Zlín 3:2 a posunuli se před svého moravského rivala. O šesté domácí třinecké výhře v řadě rozhodl ve 44. minutě Radek Bonk. Oceláři nad Zlínem zvítězili po čtyřech porážkách.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/209708-trinec-doma-o-gol-udolal-zlin/)

Kladno – Slavia 0:2

Hokejisté pražské Slavie vyhráli na ledě Kladna 2:0 a po pátém vítězství za sebou se posunuli už na čtvrté místo tabulky právě před Rytíře. O branky vítězů se postarali obránci Petr Kuboš a Petr Kadlec, gólman Miroslav Kopřiva udržel potřetí v sezoně čisté konto. Slavia porazila Kladno i potřetí v sezoně.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/209710-oslabene-kladno-se-dal-trapi-doma-padlo-se-slavii/)

Chomutov – Karlovy Vary 3:1

Hokejisté Chomutova porazili Karlovy Vary 3:1 a svého dnešního soupeře přeskočili v tabulce soutěže. Piráti tak jsou dvanáctí, Energie třináctá. Karlovy Vary jsou i nadále nejhorším týmem na kluzištích soupeřů, na kterých získaly jen jedenáct bodů.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/209711-chomutov-vyhral-dulezity-souboj-s-karlovymi-vary/)

Brno – Vítkovice 3:2 SN

Hokejisté Komety Brno porazili Vítkovice 3:2 po samostatných nájezdech a ukončili tak sérii pěti porážek, v nichž získali pouze jediný bod. Rozhodující nájezd proměnil Jakub Svoboda, který se prosadil i v zápase a ukončil tak více než dvouměsíční střelecký půst. Oba góly Vítkovic dal Rudolf Huna. Vyrovnat se mu podařilo 47 sekund před koncem základní hrací doby.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/209717-kometa-ukoncila-smolnou-serii-vyhrou-nad-vitkovicemi/)

Sparta – Litvínov 6:3

Hokejisté Sparty porazili Litvínov 6:3. Sparta ukončila sérii tří porážek, přestože v průběhu zápasu s tradičním soupeřem prohrávala 0:2 a poté ještě 2:3. Klíčovými pro její obrat byly tři branky v závěru druhého dějství v rozmezí 125 vteřin.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/209720-sparta-v-divokem-zapase-porazila-litvinov/)

České Budějovice  Plzeň 2:4

Hokejisté Plzně ovládli zápas na ledě Českých Budějovic a po výhře 4:2 si připsali sedmou výhru za sebou, díky které si upevnili vedení v soutěži. Jihočeši přitom vedli po gólech Milana Michálka již 2:0, Indiáni ale i díky dvěma brankám Jana Kováře vývoj zápasu otočili ve svůj prospěch.

Report, sestřih, ohlasy a záznam utkání (//sport/hokej/209691-plzen-otocila-zapas-v-budejovicich-a-upevnila-prvni-pricku/)

TABULKA po 36. kole


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články