Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kladno předehraje zápas s Třincem, zapojí se i Tlustý

Praha - Hokejisté Kladna přivítají v předehrávce 34. kola extraligy Třinec. Domácí trenéři budou moci po delší době nasadit do hry útočníka Jiřího Tlustého, jednu ze svých hvězd, které posílily kádr Rytířů při výluce v zámořské NHL.

Tlustý se zotavil ze zranění ruky, kvůli němuž přes měsíc nehrál, a v souboji dvou ze tří celků s nejlepší ofenzivou v soutěži by podle informací klubového webu neměl chybět. Ze sestavy Středočechů naopak vypadli kapitán Patera, Melka a rovněž Dragoun, jehož trápí potíže s třísly. Nadále mimo hru zůstává Valský.

Kladenští, jimž před středečními zápasy 33. kola patřila třetí příčka, mají ze svého posledního vystoupení co napravovat. Po výhrách s Pardubicemi a na ledě Chomutova přišla jednoznačná porážka 1:5 v Českých Budějovicích. "Byla to zbytečná prohra, hráli jsme špatně. Po dvou předchozích výhrách to ale mužstvo nesrazí," ujistil trenér Zdeněk Vojta.

Oceláři naskočili zpět do zápasového programu už na druhý svátek vánoční domácím soubojem proti Liberci. Zatímco doma jsou Třinečtí těžko k překonání, venku by rádi svoji bilanci výrazně vylepšili. Ze zápasů na soupeřových kluzištích získali v 16 vystoupeních 16 bodů, což je v tomto ohledu řadí až na jedenácté místo v celé soutěži. Z posledních deseti utkání venku vytěžil Třinec pouhé dva body za výhru na nájezdy v Karlových Varech.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články