Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Zlín jde na druhé místo, Sparta stoupá tabulkou

Praha - Famózního hokejového představení se dočkali fanoušci ve Zlíně. Domácí dokázali otočit zápas a po výhře nad Brnem se posunuli na druhou příčku. Hudler se dvakrát trefil za Třinec a pomohl k porážce Chomutova. V divokém zápase se přetahovala první Plzeň a poslední Liberec, nakonec se radovali Západočeši po nájezdech. Kladno doma porazilo Pardubice, v utkání se zaskvěl hattrickem Jágr. Sparta vyhrála v Budějovicích, Slavia doma neměla větší problém s Karlovými Vary.

Zlín - Brno
zdroj: ČTK autor: Zdeněk Němec

Třinec – Chomutov 6:4

I dva góly nové posily Jiřího Hudlera dopomohly hokejistům Třince k vítězství 6:4 nad Chomutovem. Útočník Calgary načal Piráty první brankou necelé čtyři sekundy před koncem první části, ale rozhodující náskok si Oceláři vytvořili ve druhém dějství, když v rozmezí necelých tří minut vstřelili tři branky. Hattrickem se blýskl David Květoň, Oceláři využili čtyři přesilovky.

České Budějovice – Sparta 2:3

Hokejisté pražské Sparty vyhráli v Českých Budějovicích 3:2 a po čtvrté výhře za sebou se posunuli na desáté místo. Devátý Mountfield naopak prohrál po předchozích pěti výhrách v řadě. Rozhodl ve 28. minutě Daniel Přibyl, který po 29 vteřinách odpověděl na vyrovnání domácích.

Slavia – Karlovy Vary 4:1

Hokejisté Slavie porazili Karlovy Vary 4:1. Pražané tak ukončili čekání na tříbodový zisk, které trvalo pět zápasů. Poskočili tak mezi první šestku, která zajišťuje přímý postup do play-off. Dva góly vítězů dal Pavel Klhůfek, Slavia porazila svého dnešního soupeře i potřetí v sezoně.

Kladno – Pardubice 5:4

Hokejisté Kladna zdolali Pardubice 5:4 a dočkali se výhry po třech porážkách za sebou. Třemi góly a jednou asistencí se na tom podílel Jaromír Jágr. Rytíři ve vzájemném souboji s úřadujícím mistrem uspěli i potřetí v sezoně.


Plzeň – Liberec 6:5 SN

Hokejisté vedoucí Plzně zdolali v divokém utkání plném herních zvratů poslední Liberec 6:5 po samostatných nájezdech. Čtyřmi góly včetně vítězné branky se na výhře podílel útočník Milan Gulaš.


Zlín – Brno 6:3

Hokejisté Zlína porazili v souboji o druhé místo brněnskou Kometu 6:3. V gólové přestřelce rozhodli Berani o své výhře ve třetí třetině, v níž čtyřmi brankami otočil nepříznivý stav 2:3. Zaznamenali tak pátou domácí výhru za sebou.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články