Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

Hanzal, Sobotka a Vondrka vypadli z nominace na Channel One Cup

Praha - Trenér české hokejové reprezentace Alois Hadamczik musel udělat tři změny v nominaci na turnaj Channel One Cup, který se příští týden uskuteční v Moskvě a Helsinkách.

Ze zdravotních důvodů se na druhém podniku seriálu Euro Hockey Tour nepředstaví útočníci Vladimír Sobotka a Martin Hanzal, z rodinných důvodů se omluvil Michal Vondrka. Místo nich se na pondělním srazu budou hlásit Jan Kovář, Jakub Orsava a Antonín Honejsek, který bude jediným nováčkem v týmu. Již podruhé přišel o možnost obléct poprvé dres seniorského národního týmu Sobotka, kterého nemohl Hadamczik zařadit již do nominace na turnaj Karjala.

Slávistický útočník má nyní problémy s naraženým bokem, vynechal proto i poslední dva zápasy pražského týmu. Hanzal sice za České Budějovice hrál i dnes v Pardubicích, fit ale není. Vondrka se omluvil poté, co se mu dnes narodila dcera Ella. Reprezentace se v Praze sejde v pondělí odpoledne, ve čtvrtek tým čeká první zápas turnaje v Helsinkách, kde nastoupí proti domácímu Finsku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články