Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Kladno nedalo v Brně ani gól, dvakrát rozhodovaly nájezdy

Praha - Očekávaný souboj Komety a Kladna vyzněl jasně pro domácí. Středočeská elitní družina troskotala zejména na brněnském brankáři a nepodařilo se jí vstřelit ani gól. Budějovicím se i s Kovářem v brance konečně podařilo vyhrát v Litvínově. Zlínu se přestává dařit na venkovních kluzištích, prohrál i ve Vítkovicích. Dva zápasy došly až k nájezdům - Třinec se radoval v Karlových Varech, Slavia udolala Plzeň. V souboji týmů z konce tabulky se vedlo Spartě, která porazila Liberec.

Tenistka Lucie Šafářová zahajuje utkání Brna s Kladnem
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Vítkovice – Zlín 4:2

Hokejisté Vítkovic porazili Zlín 4:2. Dvěma góly o jejich vítězství rozhodl útočník Rudolf Huna, který si v posledních třech utkáních připsal pět branek. Zlín jako nejlepší tým soutěže na kluzištích soupeřů venku už potřetí za sebou prohrál.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/206175-zlinu-se-venku-prestava-darit-prohral-i-ve-vitkovicich/)

Litvínov – České Budějovice 1:4

Hokejisté Českých Budějovic porazili Litvínov na jeho ledě 4:1 a na Stadionu Ivana Hlinky tak v základní hrací době uspěli poprvé od ledna 2009. V brance Jihočechů se objevil uzdravený Jakub Kovář, tři ze čtyř branek Mountfieldu vstřelily posily z NHL. Útočník Martin Hanzal si připsal gól a dvě asistence.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/206186-ceske-budejovice-vyhraly-v-litvinove-kovar-dostal-jediny-gol/)

Liberec – Sparta 1:2

Hokejisté Liberce prohráli se Spartou 1:2 a i nadále jsou poslední. Pražané se naopak ve vyrovnané tabulce posunuli na jedenácté místo, od Bílých Tygrů je ale dělí jen tři body.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/206197-v-souboji-tymu-ze-dna-tabulky-vyhrala-sparta-v-liberci/)

Slavia – Plzeň 3:2 SN

Hokejisté Slavie porazili lídra z Plzně 3:2 po samostatných nájezdech. Hosté v závěru zachránili bod, ale v nájezdech uspěli domácí. Brankáře Marka Mazance překonali všichni tři exekutoři, rozhodující gól si připsal Jaroslav Bednář.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/206196-slavista-bednar-rozhodl-najezdy-s-plzni/)

Brno – Kladno 4:0

Hokejisté Komety Brno porazili v přímém souboji o druhé místo v tabulce Rytíře Kladno 4:0. Jihomoravané tak porazili Rytíře i potřetí v sezoně. Jaromír Jágr a spol. navíc poprvé v sezoně nevstřelili ani gól. Brankář Martin Falter díky tomu poprvé udržel čisté konto.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/206187-kometa-si-opet-poradila-s-kladnem-ktere-nevstrelilo-ani-gol/)

Karlovy Vary – Třinec 4:5 SN

Hokejisté Karlových Varů sice dokázali proti Třinci smazat tříbrankovou ztrátu z první třetiny, přesto prohráli 4:5 po samostatných nájezdech. O výhře Ocelářů rozhodl obránce Jan Hrabal, který se prosadil i v základní hrací době. Třinec tak Západočechy porazil podeváté za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/206199-karlovy-vary-dotahly-trigolovou-ztratu-na-trinec-padly-az-v-najezdech/)

TABULKA po 28. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články