Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Slavia udolala Kladno na nájezdy, Litvínov padl se Spartou

Praha - Přes čtrnáct tisíc diváků shlédlo v pražské O2 areně hokejový koncert mezi Slavií a Kladnem, po nájezdech se radovali domácí. A nájezdy potřebovaly k výhře nad Chomutovem i Karlovy Vary, jelikož během základní části ani prodloužení nepadl jediný gól. Více jak šedesát minut se hrálo i v Litvínově, díky Hovorkově trefě vyhrála Sparta. Vítkovice s přehledem porazily Brno, Zlín přerušil černou domácí sérii a přehrál Třinec.

Kotel Slavie
zdroj: ČTK autor: Michal Doležal

Zlín – Třinec 4:2

Hokejisté Zlína porazili třinecké Oceláře 4:2 a přerušili tak sérii šesti domácích porážek v řadě. Na výhře Beranů se dvěma góly podílel kapitán Petr Čajánek. Třinečtí naopak zaznamenali šestou prohru za sebou na soupeřových kluzištích, přestože ještě na začátku třetí části vedli 2:1.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204357-zlin-se-dostal-pres-domaci-mizerii-a-porazil-trinec/)

Litvínov – Sparta 2:3 P

Hokejisté Litvínova po sérii pěti vítězství prohráli, když podlehli Spartě 2:3 v prodloužení. Domácí vedli, ale pak sami dotahovali díky druhé trefě Robina Hanzla. V prodloužení ovšem rozhodl hostující Marek Hovorka.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204365-litvinovskou-serii-zastavila-v-prodlouzeni-sparta/)

Vítkovice – Brno 4:1

Hokejisté Vítkovic pod novým koučem Peterem Oremusem pokračují ve zlepšených výkonech, které potvrdili dnešní výhrou 4:1 nad Brnem. O vítězství rozhodli dvěma slepenými góly v úvodu druhé části - Rudolf Huna s Radimem Hruškou skórovali během osmnácti sekund. I ve čtvrtém utkání pod novou trenérskou dvojicí Oremus - Ladislav Svozil tak Vítkovice zabodovaly.

Report, sestřih, ohlasy a záznam (//sport/hokej/204332-vitkovicim-se-pod-oremusem-dari-porazily-i-brno/)

Slavia – Kladno 4:3 SN

Hokejisté pražské Slavie vyhráli v pražské O2 areně nad Kladnem 4:3 po samostatných nájezdech a navázali na nedělní výhru v derby na Spartě. Rytíři naopak počtvrté za sebou prohráli. V osmé sérii rozstřelu před čtvrtou nejvyšší návštěvou sezony 14 175 diváků rozhodl Lukáš Kreželok.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204372-v-nejdelsim-zapase-sezony-porazila-slavia-na-najezdy-kladno/)

Karlovy Vary – Chomutov 1:0 SN

Hokejisté Karlových Varů porazili Chomutov 1:0 po samostatných nájezdech a připsali si tak třetí vítězství za sebou. Duel, jemuž kralovali brankáři Tomáš Závorka a Matúš Kostúr, rozhodl v nájezdech domácí forvard Lukáš Pech.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204376-karlovy-vary-porazily-chomutov-jedinou-brankou-v-najezdech/)

TABULKA po neúplném 23. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články