Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Sparta opět prohrála, Chomutov otočil utkání s Vary

Praha - Už osmou porážku v řadě utrpěla Sparta, tentokrát s Litvínovem. Chomutov doma prohrával už o dvě branky, nakonec však zápas otočil a porazil Vary po prodloužení. Pardubice konečně doma bez větších problémů zvítězily, odnesl to Liberec. Plzeň brala všechny body v Budějovicích, Zlín si veze cenné vítězství z Třince. Brno pak porazilo Třinec díky gólu v samém závěru utkání.

Sparta - Litvínov
zdroj: ČTK autor: Stanislav Peška

Pardubice – Liberec 6:2

Hokejisté Pardubic porazili v zápase 10. kola extraligy Liberec a připravili tak soupeři již osmou porážku v sezoně. Úřadující mistr rozhodl o své výhře ve druhé třetině, ve které překonal brankáře Ondřeje Pavelce třikrát. Mezi střelce se premiérově zapsala i posila ze zámoří David Krejčí, svůj první gól v sezoně dal také Aleš Hemský.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198754-pardubice-se-vzpamatovaly-a-porazily-liberec/)

Třinec – Zlín 2:3

Třinecký hokejista Martin Růžička poprvé v ročníku nedal gól a možná i proto Třinec v 10. kole extraligy podlehl na domácím ledě Zlínu 2:3. Hosté třikrát vedli, Oceláři dvakrát vyrovnali, ale na Köhlerovu branku z 57. minuty už odpovědět nedokázali.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198755-trinec-doma-nestacil-na-zlin/)

České Budějovice – Plzeň 1:4

Hokejisté Českých Budějovic prohráli v 10. kole extraligy s Plzní 1:4 a připsali si pátou porážku za sebou. Západočeši naopak bodovali v šestém duelu po sobě. Gólem a asistencí se na výhře Indiánů podílel útočník Ondřej Kratěna.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198751-budejovice-opet-bez-bodu-doma-nestacily-na-plzen/)

Chomutov – Karlovy Vary 5:4 PP

Hokejisté Chomutova dokázali v 10. kole extraligy smazat ve třetí třetině dvoubrankový náskok Karlových Varů a nakonec regionální derby i vyhráli 5:4 v prodloužení. Duel v 63. minutě rozhodla zámořská posila Pirátů Michael Frolík.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198761-chomutov-obratil-zapas-a-porazil-po-prodlouzeni-karlovy-vary/)

Sparta - Litvínov 4:5

Hokejisté pražské Sparty prohráli v 10. kole extraligy s Litvínovem 4:5 a už poosmé za sebou nebodovali. Svěřenci nového trenéra Václava Sýkory, který po čtvrtečním derby na Slavii vedl poprvé tým na domácím ledě, sice vedli 2:0 a 3:2, ale Verva zápas otočila a připsala si čtvrtou výhru za sebou. Pražané inkasovali dokonce dvakrát při vlastní přesilovce.

Report, sestřih, ohlasy a záznam utkání (//ct4/hokej/198736-sparta-na-dne-tentokrat-prohrala-s-litvinovem/)


Brno - Vítkovice 2:1

Branka Jakuba Svobody čtrnáct sekund před koncem zápasu zajistila hokejistům Komety Brno těsné vítězství 2:1 nad Vítkovicemi. Brňané si tříbodovým ziskem upevnili první místo v tabulce extraligy a i v desátém zápase sezony bodovali.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/198766-brno-srazilo-vitkovice-v-samem-zaveru/)


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články