Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Kladno hledí k NHL, výluka by mu mohla přihrát zajímavé posily

Kladno - Mistrovské časy Kladna jsou dávno pryč. A tak po minulé sezoně, kdy se tým probojoval do předkola play-off a skončil celkově devátý, panovala v klubu spokojenost. Nový ročník by ovšem mohl být pro Rytíře velmi zajímavý. Pokud dojde v NHL k výluce, objeví se v jejich dresu velké hvězdy.

Při poslední výluce NHL před osmi lety Jaromír Jágr v kladenském dresu vyprodával stadiony. Letos by kromě něj mohl za Středočechy hrát i Tomáš Plekanec. Oba se s týmem připravují. "Jsem z Kladna a nemám zájem hrát nikde jinde. Budu rád, když budu moct naskočit po dlouhé době v Kladně před kladenskými fanoušky," přiznal Plekanec.

Kladno má v zámoří řadu slavných odchovanců, všichni by ale za něj zřejmě nehráli. "Osobně by pro mě byla nejlepší situace ta, kdyby výluka trvala celou sezonu a měl jsem tu k dispozici všechny kladenské odchovance, ale ta situace určitě nenastane. Myslím, že by tu bylo maximálně pět hráčů," domnívá se trenér Rytířů Zdeněk Vojta.

Do Slavie odešel loňský nejproduktivnější hráč týmu Jaroslav Kalla. Naopak vrací se dvojnásobný mistr světa Jan Hlaváč. Pokud tedy nedostane nabídku ze zahraničí. "Jestli dostanu nabídku, to nevím, ale nevadilo by mi tu zůstat," řekl Hlaváč.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž o přípravě Rytířů z Kladna na extraligu

Hlavní zprávy

Nejčtenější články