Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Hudler přiletěl do Česka oslavit zisk Stanley Cupu

Praha - Týden po vítězství ve Stanleyově poháru se vrátil domů jeden z držitelů cenné trofeje Jiří Hudler. Útočník Detroitu se stal dvacátým hokejistou narozeným v České republice, kterému se něco podobného podařilo a triumf v play off kanadsko-americké soutěže pořádně oslavil.

"Poslední týden jsem toho moc nenaspal, ale stálo to za to," usmíval se Hudler po dnešním příletu do Prahy. Největším zážitkem pro něj byla tradiční triumfální cesta městem, při které hvězdy Red Wings oslavovaly vítězství s fanoušky. "Bylo jich tam asi jeden a půl milionu, což je neuvěřitelné," kroutil ještě dnes hlavou Hudler.

Bývalého hráče Vsetína čeká podobný maraton oslav i v Česku. "Nějaká oslava ještě bude. Někam s kamarády i rodinou zajdeme, to se musí," uvedl. Na začátku srpna bude mít šanci ukázat Stanleyův pohár veřejnosti, neboť jej podle zvyku dostane na 24 hodin do svého držení. "Měl by přiletět 4. srpna. Konkrétní plány, co s ním, ale nemám. Máme na to šest týdnů. Určitě ho ale budu chtít ukázat na řadě míst," dodal Hudler.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články