Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Útočník Balaštík se vrací do Zlína

Zlín - Hokejový útočník Jaroslav Balaštík se po ročním hostování v Mladé Boleslavi vrací do Zlína. Ve svém mateřském klubu dnes podepsal dvaatřicetiletý kanonýr novou dvouletou smlouvu s roční opcí. Kontrakt může být navíc prodloužen v případě potvrzení velmi dobrých výkonů hráče ještě o další rok.

"Jsme rádi, že se Jarda vrací do Zlína a pevně věříme v jeho sportovní přínos i to, že bude společně s dalšími zkušenými hráči příkladem pro mladé v kabině," uvedl jednatel klubu Patrik Kamas a ocenil Balaštíkův přístup při jednáních.

"Stejně jako další hráči, s nimiž jsme smlouvy v poslední době podepsali, prokázal při jednání vztah ke Zlínu, akceptoval naši nabídku a vyhnul se jakýmkoliv nesmyslným licitacím," dodal Kamas.

Balaštík se nedohodl s Berany na novém kontraktu před uplynulou sezonou, proto odešel na roční hostování do Mladé Boleslavi. V Bruslařském klubu byl nejlepším střelcem týmu, ale ani svými 27 góly nakonec neodvrátil sestup do první ligy po porážce v sedmém utkání baráže s Chomutovem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články