Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Torres si po zákroku na Hossu nezahraje 25 zápasů

New York - Útočník Raffi Torres z Phoenixu dostal za faul na slovenského hokejistu Mariána Hossu z Chicaga ve třetím utkání prvního kola play-off NHL stop na 25 zápasů. Hráč Coyotes byl potrestán za to, že soupeře zasáhl ramenem do hlavy, navíc už byl za hrubé zákroky vedením soutěže v minulosti několikrát distancován.

Torres po faulu na Hossu
zdroj: http://video.nhl.com

Pokud si Torres trest neodpyká během probíhajícího play-off, bude mu přenesen do další sezony. Třicetiletý útočník, který už si jeden zápas odseděl, navíc do vypršení postihu nesmí hrát ani přípravné duely a za každé utkání v trestu přijde na platu o zhruba 21 tisíc dolarů. Torres byl za hrubou hru potrestán už potřetí za posledních 13 měsíců.

Třiatřicetiletý Hossa byl po zásahu odvezen z ledu na nosítkách a po vyšetření v nemocnici propuštěn. Chicago poté zdravotní stav svého nejproduktivnějšího hráče v základní části označilo za "pozitivní". Bližší informace však vedení Blackhawks neuvedlo a Hossa vynechal čtvrté utkání série, ve kterém Phoenix ve čtvrtek zvýšil vedení na 3:1 na zápasy.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články