Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Hokejisté Petrohradu jsou v KHL krok od semifinále

Moskva - Hokejistům Petrohradu chybí jediné vítězství k postupu do semifinále play-off Kontinentální ligy. Na ledě Atlantu Mytišči dnes svěřenci českého trenéra Miloše Říhy vyhráli jednoznačně 5:1 a v sérii vedou 3:1. Brankář vítězného mužstva Jakub Štěpánek dostal jediný gól až tři minuty před koncem.

Miloš Říha ještě jako trenér Spartaku
zdroj: isifa/VLP autor: Libor Plíhal

V minulém utkání Petrohrad prohrál 1:2 v prodloužení. Říha označil porážku svého týmu za nespravedlivou. Tentokrát si jeho svěřenci došli pro vítězství s naprostým přehledem; první gól dal už ve třetí minutě Kalinin, po dvou třetinách už měli hosté tříbrankový náskok a v poslední části ještě dvě trefy přidali.

Štěpánek dlouho směřoval k čistému kontu, ale v 57. minutě ho překonal švédský útočník Zackrisson, který stanovil konečné skóre na 5:1. Český reprezentační gólman si v utkání připsal 21 zákroků.

Dynamo Moskva porazilo Nižnij Novgorod 3:2 a srovnalo stav čtvrtfinálové série na 2:2. Stejně jako v minulém zápasu skóroval za moskevský tým Jakub Klepiš, který ve 44. minutě po přihrávce krajana Filipa Nováka vyrovnal na 2:2. Tři minuty před koncem pak rozhodl o výhře Dynama Gorovikov.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články