Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Poslední Mladá Boleslav se nevzdává naděje na play off

Praha - Po třech zápasech skončila vítězná série hokejistů Mladé Boleslavi, když v neděli na ledě mistrovského Třince podlehli výsledkem 1:6. I když na posledním místě ztrácejí na desáté Brno třináct bodů, myšlenek na možnou účast v play off se stále nevzdávají. Přiblížit se snu o vyřazovacích bojích by se Mladobleslavští chtěli ve středeční dohrávce 45. kola extraligy proti Kladnu.

Mladá Boleslav - Kladno
zdroj: ČTK

"Na desítku je to sice daleko, ale pořád tam teorie je, i když už bychom byli samozřejmě závislí také na ostatních výsledcích. Body ale potřebujeme sbírat tak jako tak," řekl asistent trenéra Vladimír Hiadlovský.

"V Třinci se projevila velká herní pauza, kterou jsme měli. Proti Kladnu už to bude úplně jiný mančaft," uvedl Hiadlovský s odkazem na více než týdenní volno, které před nedělním duelem Boleslav měla. V týmu již není Cetkovský, který se po skončení hostování vrátil do Pardubic.

Kladno má za cíl vynahradit si ztrátu bodů z dobře rozehraného utkání s Vítkovicemi, v němž mu k tříbodovému zisku nestačilo ani vedení 3:0 po dvou třetinách. Rytíři si chtějí upevnit pozici v první desítce extraligové tabulky, momentálně jsou devátí. "Co jsme získali ve Varech, hned jsme ztratili doma, ale pořád máme postup do desítky ve vlastních rukách," řekl asistent Jiří Kopecký.

"Chceme urvat jakýkoliv bodový zisk. Lze očekávat úporný boj a asi to nebude nějak nádherný velehokej, jde o hodně. Boleslav bude nejspíš opět čekat na chybu soupeře, už to předvedla u nás, což jí zafungovalo, tak to nejspíš zopakuje," přemítal Kopecký. Nejistý je start Kameše.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články