Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Michálek se dvěma trefami podílel na výhře Ottawy

New York – Český útočník Milan Michálek se v úterním utkání NHL podílel dvěma góly na výhře Ottawy 5:1 v Pittsburghu a byl vyhlášen první hvězdou zápasu. Senators si vypracovali rozhodující náskok v úvodní polovině střetnutí a po první trefě Michálka, které dosáhl bruslí, vedli ve 26. minutě 4:0. Jindřichohradecký rodák pak v poslední třetině za asistence Filipa Kuby uzavřel střelou z mezikruží gólový výčet utkání.

Milan Michálek se raduje z gólu
zdroj: AP

Český hokejista Martin Erat přispěl gólem a asistencí k vítězství Nashvillu 4:1 v Coloradu a stal se druhou hvězdou utkání. Predators položili základ úspěchu už v první třetině, v níž soupeři odskočili na rozdíl tří branek. Třebíčský rodák přihrával na druhý gól týmu a třetí dal sám přesnou střelou zápěstím z pravého kruhu.



Český útočník David Krejčí bodoval v devátém utkání za sebou, když dvěma asistencemi podpořil výhru Bostonu 5:3 nad Winnipegem. Pětadvacetiletý hráč posbíral během série 14 bodů za pět branek a devět přihrávek. Obhájce titulu v utkání s Jets třikrát prohrával o jednu branku, soupeře zlomil až třemi zásahy v poslední třetině. V hostující brance odchytal celé utkání Ondřej Pavelec, který kryl 37 z 42 střel.

Výsledky:

Boston - Winnipeg 5:3, Toronto - Buffalo 2:0, NY Islanders - Detroit 5:1, New York Rangers - Phoenix 2:1 po sam. nájezdech, Pittsburgh - Ottawa 1:5, Carolina - Philadelphia 1:2, Anaheim - Dallas 5:2, Tampa Bay - Vancouver 4:5 po sam. nájezdech, Minnesota - San Jose 5:4 po sam. nájezdech, Chicago - Columbus 5:2, Colorado - Nashville 1:4, Calgary - New Jersey 6:3, Montreal - St. Louis 0:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články