Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Irgl vyhrál v nájezdech duel s Petružálkem

Moskva - Útočník Zbyněk Irgl rozhodl v Kontinentální lize o výhře hokejistů Dinama Minsk na ledě Chabarovsku 4:3 po samostatných nájezdech. Rozstřel se proměnil v jeho souboj s dalším českým hráčem Jakubem Petružálkem. Svůj první pokus hned v úvodu rozstřelu sice Irgl neproměnil, ale v dalším průběhu dvakrát uspěl. Nejprve vyrovnal ve čtvrté sérii na 2:2 poté, co Petružálek dvěma nájezdy otočil vývoj rozstřelu a poslal Chabarovsk do vedení. Třetí Petružálkův pokus už gólman Kevin Lalande zneškodnil, naopak Irgl v páté sérii podruhé za sebou skóroval.

V normální hrací době si oba čeští útočníci připsali po jedné asistenci. Pro Petružálka to byl 37. kanadský bod v sezoně, jímž se dotáhl na nejproduktivnějšího Čecha v soutěži a svého spoluhráče Petra Vránu, který tentokrát vyšel naprázdno.

Dinamo vedené Markem Sýkorou si upevnilo vedení v Tarasovově divizi. Chabarovsk po třetí porážce v řadě nevyužil možnost bodově se dotáhnout na lídra Černyševovy divize Ufu, má však zápas k dobru.

Lev Poprad prohrál popáté z posledních šesti utkání, když podlehl na ledě Novosibirsku 2:4. Slovenskému týmu nepomohly ani branka Tomáše Netíka a asistence dalšího českého útočníka Jaroslava Kristka.

 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články