Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Ústí prohrálo v Chomutově, v poslední minutě dostalo dva góly

Praha - Náskok hokejistů Ústí nad Labem v čele první ligy se po třicátém kole ztenčil na šest bodů. Na ledě druhého Chomutova hosté v tradičním derby podlehli 4:6, když dva góly dostali v poslední minutě.

Utkání Chomutov - Ústí nad Labem
zdroj: ČT4

Ústí zahájilo náporem, ale přišla první chomutovská přesilovka a domácí se radovali z vedení. Hosté přispěchali s drtivou odpovědí, za dalších 70 sekund otočili na 2:1. Ovšem stejný kousek se před odchodem do šaten povedl i Chomutovu, když nejprve ve dvojnásobné přesilovce vyrovnal Kraft a o 17 sekund později v klasické přesilovce skóroval i Lapšanský.

V nástupu do druhé třetiny Chomutov zvýšil už na 4:2 a Orcta v brance Ústí nahradil Francouz. Ústečtí pak ve třetí třetině dokázali vyrovnat, ale když už se zdálo, že šlágr kola dospěje k prodloužení, rozhodl 30 sekund před koncem o vítězství Chomutova svým druhým gólem v zápase Hafenrichter. Výsledek pak do prázdné branky ještě zpečetil Hruška.

Třetí Olomouc prohrála 2:5 v Písku, kterému se doma náramně daří a pošesté ze sedmi posledních zápasů před vlastními diváky zvítězil. Jihočeši si v prvních dvou třetinách vypracovali čtyřbrankový náskok, Melka pak v závěru završil hattrick.

Neuspěla ani čtvrtá Jihlava, která podlehla 2:4 v Litoměřicích. I těm se vydařil nástup, ze tří šancí v první třetině vytěžil Stadion tři branky. Jihlavští dokázali odpovědět dvěma góly, ale v dresu Litoměřic zářil autor hattricku Kloz.

Beroun v Třebíči třikrát vedl, nakonec vyhrál v prodloužení 4:3. Venku zvítězily i Hradec Králové a poslední Most, naopak Šumperk potvrdil, že doma body neztrácí: Kadaň porazil 4:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články