Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Voráček se vytáhnul proti bývalému klubu, skóroval i Jágr

New York  - Čeští útočníci Jaromír Jágr a Jakub Voráček podpořili v sobotním utkání NHL ofenzivní smršť Philadelphie, která doma rozdrtila Columbus 9:2. Jágr si připsal gól a asistenci, Voráček, druhá hvězda zápasu, zaznamenal ještě o přihrávku více. V dresu poražených jednou Václav Prospal. 
   

Jaromír Jágr
zdroj: AP autor: Tom Mihalek

Flyers o své výhře rozhodli už v první třetině, v níž pětkrát skórovali. A pod čtyři z nich se podepsali čeští hráči: Jágr dal druhý gól týmu, když si v přesilové hře srazili hostující hráči jeho nahození z rohu kluziště do vlastní sítě, a při čtvrté trefě Flyers vybojoval za brankou kotouč, který následně předložil skórujícímu Claudemu Girouxovi. 

Voráček, jenž přišel do týmu v červnu právě z Columbusu, nejdříve asistoval u třetí branky, když nahrál puk ideálně do jízdy Maximu Talbotovi, jenž se prosadil bekhendovou kličkou. Skóre první třetiny pak uzavřel šikovnou tečí.

Debakl utrpěli i hokejisté Toronta, kteří před svými fanoušky podlehli Bostonu 0:7. K nelichotivé porážce přispěl český útočník David Krejčí gólem a dvěma asistencemi, hrdinou zápasu byl ale Tyler Seguin, který vstřelil svůj první hattrick v soutěži. Dva góly dal po spolupráci s Krejčím i Milan Lucic a brankář Tim Thomas, který kryl 25 střel soupeře, si připsal první čisté konto sezony.

 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články