Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Rakousko

Hokejisty Karlových Varů posílil útočník Mikeska

Karlovy Vary - Hokejisté Karlových Varů pokračují v posilování kádru a získali útočníka Michala Mikesku z Českých Budějovic na hostování do 30. dubna 2012. Pětatřicetiletý centr nastoupí v dresu posledního týmu extraligy už v utkání 14. kola proti Litvínovu. "Příchodem Michala Mikesky získáváme velkou osobnost, která nám pomůže ve všech klíčových situacích zápasu," řekl generální manažer Miroslav Vaněk.

Michal Mikeska
zdroj: ČTK

"Vedení klubu v tomto týdnu vynaložilo obrovské úsilí k tomu, aby posunulo tým z posledního místa extraligové tabulky. Je nám jasné, že bez posílení by byla naše situace ještě složitější," doplnil Vaněk. "Přestože naší situaci komplikuje náročná ekonomická situace, přestup Petra Gřegořka do Třince nám uvolnil určité finanční prostředky pro posílení kádru."

Mikeska si v této sezoně připsal v sedmi zápasech v dresu Mountfieldu jednu asistenci. Bývalý reprezentant a vítěz kanadského bodování extraligy ze sezony 2004/05 do Českých Budějovic přišel v říjnu 2009 po působení v Rusku, kde oblékal tři sezony dres Ufy a krátce působil i v Novosibirsku.

Západočeši mají na posledním místě ztrátu tří bodů na třináctou Mladou Boleslav a odehráli o dvě utkání více. V úterý získala Energie z Třince útočníka Bryana McGregora výměnou za obránce Gřegořka. Ze zámoří přišel obránce Travis Gawryletz, který zahájil sezonu v ECHL v celku Ontario Reign.

Obě kanadské posily by měly nastoupit poprvé. Už v úterý na ledě Mladé Boleslavi chytal zkušený gólman Dušan Salfický, který byl zapůjčen z prvoligových Litoměřic. S Ústím nad Labem, kterému dvojnásobný mistr světa patří, se dohodlo vedení Karlových Varů na jeho působení do listopadové reprezentační pauzy, tedy do 6. listopadu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články