Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Mezi kandidáty na Zlatou hokejku nechybí Jágr

Praha - Sedm bronzových medailistů z mistrovství světa v Bratislavě včetně devítinásobného vítěze Jaromíra Jágra, dále loňský držitel ocenění Tomáš Vokoun z Floridy, David Krejčí z Bostonu a Martin Straka z Plzně jsou mezi desítkou kandidátů na zisk Zlaté hokejky. Vítěz 43. ročníku ankety o nejlepšího českého hokejistu sezony bude oceněn v sobotu 18. června v karlovarském Grandhotelu Pupp.

Naději na triumf mají vedle Jágra, Krejčího, který je stále s Bostonem ve hře o Stanleyův pohár, Vokouna a jediného zástupce české extraligy Straky také Jágrův spoluhráč z Omsku Roman Červenka, další útočníci Patrik Eliáš z New Jersey, Martin Havlát z Minnesoty, Tomáš Plekanec z Montrealu, gólman Ondřej Pavelec z Atlanty a obránce Marek Židlický z Minnesoty.

V polovině ankety vedl útočník Červenka s 526 body, druhý Jágr za ním zaostával o 79 bodů a třetí Plekanec měl na kontě 298 bodů. Pětinásobný vítěz Zlaté hokejky, gólman Dominik Hašek, který v šestačtyřiceti letech chytal Kontinentální ligu za Spartak Moskva, skončil celkově dvanáctý.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články