Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Rozsíval má zdravotní problémy, na MS asi nepojede

Brno - Trenér hokejové reprezentace Alois Hadamczik podle všeho přišel o jednu z plánovaných posil pro blížící se mistrovství světa. Obránce Michal Rozsíval, jehož Phoenix vypadl v prvním kole Stanleyova poháru s Detroitem, má totiž zdravotní problémy s ramenem a na Slovensko zřejmě nepojede.

"Nevypadá to vůbec dobře. Má urvaný nebo natržený klíček. Mluvil s ním doktor Holibka, který je specialista na kolena a ramena, a říkal, že podle toho, jak mu specifikoval diagnózu, tak nevěří, že by jel," řekl Hadamczik novinářům po zápase proti Finsku, který český tým vyhrál 2:1.

S Rozsívalem přitom kouč prakticky najisto počítal, v případě vyřazení Phoenixu. "Hodně jsme s ním počítali. Je to velká nepříjemnost," přiznal Hadamczik, jenž teď bude zvažovat, zda osloví dalšího českého beka v sestavě Kojotů Rostislava Kleslu. S ním však o možnosti reprezentovat na MS doposud nikdo nejednal.

Vedení českého týmu se hodlá v nejbližších hodinách také rozhodnout, zda bude mít zájem o útočníka Radima Vrbatu. "Budu s ním mluvit, ale o čem si ještě nechám pro sebe," dodal Hadamczik. Vyloučen je případný start čtvrtého Čecha v kádru Phoenixu Martina Hanzala, který má problémy se zády a zřejmě jej v létě čeká operace.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články