Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hanzal s Vrbatou se v NHL podíleli na obratu Phoenixu

New York - Český hokejista Martin Hanzal pomohl v úterním utkání NHL dvěma asistencemi k výhře Phoenixu 4:3 na ledě Columbusu a byl vyhlášen první hvězdou zápasu. Po akcích třiadvacetiletého rodáka z Písku završili Coyotes obrat z 1:3. Nejdříve si Hanzal připsal přihrávku u vyrovnávací branky Radima Vrbaty a při rozhodujícím gólu Dereka Morrise dokonale zastínil výhled brankáři Mathieu Garonovi.

Jednu trefu poražených vstřelil Rostislav Klesla. Další český obránce Michal Rozsíval, který byl v pondělí vyměněn z New Yorku Rangers do Phoenixu, do utkání nenastoupil.

V souboji českých gólmanů předčil zkušenější Tomáš Vokoun talentovaného Michala Neuvirtha, když díky třiceti úspěšným zákrokům dovedl Floridu k výhře 4:3 v prodloužení nad Washingtonem. Panthers, za něž jednou asistoval Radek Dvořák, si opět zahrávali s přízní osudu, když v utkání ztratili tříbrankový náskok. Vítězný gól dal v prodloužení Dennis Wideman. Neuvirth, který chytal poprvé od 23. prosince, zastavil 37 ze 41 střel soupeře.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články