Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Jeřábek v Brně dotrénoval, střídá ho Lubina

Brno - Hokejisty Komety Brno už v extralize nepovede trenér Vladimír Jeřábek. Po osmi zápasech bez výhry v normální hrací době u týmu končí na vlastní žádost. Mužstvo převzal jeho dosavadní asistent Ladislav Lubina, který si k sobě vybere asistenta. "Chtěl jsem dát týmu po nevydařeném utkání s Plzní nový impulz. Přitom v posledním zápase k úspěchu mnoho nechybělo," řekl Jeřábek.

Trenér přiznal, že o odchodu ze střídačky Komety uvažoval už delší dobu. "Nevydařená série byla příliš dlouhá. V noci jsem nespal, byl jsem nervózní. Hokejová práce už je prostě taková. Nějak se to zvrtlo, hráči byli unavení, přestalo se nám dařit," dodal Jeřábek, pod jehož vedením Brno vyhrálo v normální hrací době naposledy 7. prosince.

Mužstvo po Jeřábkovi převezme jako hlavní kouč Lubina, kterého tak čeká premiéra v této pozici. "Nechceme dělat nyní velké trenérské změny, které nejsou ani potřeba. Proto jsme se dohodli na variantě, že si v nejkratší době kouč Lubina najde pomocníka," řekl ČTK manažer brněnského klubu Jaroslav Medlík.

Je nám líto, video expirovalo.
Kouč Jeřábek skončil v Kometě

Jeřábek, který má v Brně smlouvu do dubna, bude v klubu i nadále působit v roli vyhledávače posil. Zároveň bude podle Medlíka pozorovat výkony hráčů Komety, kteří jsou na hostování v jiných klubech.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články