Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Hokejové ohlasy: Indiáni i Kladenští přijali odečet s rozporuplnými pocity

Plzeň - Hokejisté Plzně krátce po rozhodnutí ředitele extraligy Stanislava Šulce o odečtení 19 bodů v kauze špatných registrací zdolali rovněž potrestané Kladno 3:2 a alespoň trochu si vylepšili náladu. Západočeši si polepšili na 16 bodů, ale na pozice pro play off mají třináctibodové manko. Středočeši se posunuli před Mladou Boleslav, která ztratila 22 bodů, a mají před posledním týmem náskok jednoho bodu a zápas z dobru.

Zkušený obránce Indiánů Jaroslav Modrý neskrýval přes výhru rozčarování z odebrání bodů. Hrát za takových okolností bylo pro hokejisty složité. "Je to samozřejmě výzva. Ale je to hlavně naše práce a my se budeme snažit vrátit tam, kam patříme. Je to realita a nedá se s tím nic dělat. Možná se to bude řešit ještě někde jinde, ale my to musíme přijmout a snažit se vyhrávat zápasy," uvědomuje si Modrý.

Jaroslav Modrý:

"Boj o play off rozhodně nevzdáváme. Ve hře je ještě spoustu bodů, jak říká pan Šulc a my se je budeme snažit všechny vybojovat. Samozřejmě cítíme, že nám bylo ukřivděno, ale musíme se s sím vyrovnat jako chlapi a najít cestu, jak se dotáhnout na týmy před námi."

Během zápasu dávali domácí příznivci svými pokřiky jasně najevo, že Kladno z kauze profitovalo. Skandování: "Kladno patří na dno" a "Zrádci z Kladna
to jste vy" pořádně rozčílilo nejproduktivnějšího obránce extraligy Milana Tomana. "To přeci nemá s námi hráči nic společného. Vždyť pro to hlasovalo
dvanáct klubů. Oni mají fandit svému klubu a nehrabat se do nás," řekl Toman, jenž z kladenského výkonu cítí zlepšení.

Milan Toman o odečtu:

"Máme šanci. Důležité je vyhrávat a pokud budeme mít nějakou dobrou sérii a na týmy před námi padne krize, věřím, že se to trochu vyrovná."

"Vrátili se nám zranění hráči. O reprezentační pauze jsme dobře potrénovali a už se trochu zvedáme," kvitoval lepší herní projev Toman, jehož ale nepříjemně zasáhla nepřátelská atmosféra plzeňského publika. "Takový humus jsem na tomhle stadionu ještě nezažil a doufám, že už nezažiju. Mně do toho nic není. Je to jejich fandění. Nechci to moc komentovat. Zbytek tribun nemůže za to, že je tady pár vymytých hlav, které neví, na koho mají reagovat. My hráči přece nic neovlivníme," řekl jednatřicetiletý bek.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články