Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Ředitel hokejistů Plzně kvůli registracím rezignoval

Plzeň - Ředitel hokejového klubu HC Plzeň 1929 Jaromír Zavoral dnes odstoupil ze všech svých výkonných funkcí. Rezignoval kvůli kauze špatných registrací, v které Západočechům hrozí, že vinou neoprávněných startů brankáře Petra Přikryla a obránce Tomáše Frola přijdou o 19 ze současných 32 bodů. Verdikt oznámí ředitel extraligy Stanislav Šulc v pátek v poledne. Tiskovou konferenci Stanislava Šulce vysílá ČT4 od 11:55.

"Výpověď smlouvy a rezignaci na funkci ředitele klubu pan Ing. Zavoral odůvodnil tím, že chce poskytnout představenstvu klubu i správní radě klubu dostatečný prostor k řešení situace po vynesení rozhodnutí o přestupcích proti Přestupnímu řádu," uvedl dnes večer plzeňský klub na svých internetových stránkách.

Špatné registrace měly ještě další dva kluby. Mladé Boleslavi hrozí kvůli nesrovnalostem u Jiřího Marušáka a Tomáše Divíška ztráta 22 bodů, Kladno může přijít o šest bodů, protože špatně zaregistrovalo Jindřicha Kotrlu. Zástupci Plzně a Mladé Boleslavi nesouhlasí s tím, že by soutěžní řády extraligy porušili a že by jejich kluby měly být potrestány.

Zavoral přišel do klubu v červenci 2008, když se do Plzně vrátil útočník Martin Straka, který se stal i generálním manažerem a jednatelem. Roli jednatele zastával Straka spolu se Zavoralem, svým dlouholetým spolupracovníkem, který se stal zároveň ředitelem klubu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články