Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Říha po vyhazovu ze Spartaku míří na střídačku Atlantu Mytišči

Moskva - Hokejový trenér Miloš Říha se po čtyřech letech vrátí na střídačku Atlantu Mytišči. Podle informací internetového serveru sports.ru se kouč, který byl minulý týden odvolán ve Spartaku Moskva, dohodl s vedením dalšího moskevského klubu na spolupráci. Smlouvu podepíše ve čtvrtek. Bývalý kouč Pardubic, Sparty nebo Karlových Varů se v novém působišti potká se Zbyňkem Irglem a momentálně zraněným Janem Bulisem.

"Nic jsem ještě nepodepsal, stále jednáme," řekl Říha zpravodaji v Moskvě. Svou roli zřejmě hraje i skutečnost, že tým je momentálně mimo ruskou metropoli, dnes večer se představí v Rize. A zástupci klubu již dříve avizovali, že jméno nového trenéra oznámí až po návratu týmu do Moskvy.

Říha vedl Atlant v sezoně 2005/06, kdy klub působil v ruské superlize pod názvem Chimik Voskresensk. Dovedl jej do čtvrtfinále play-off, ale poté se nedohodl na podmínkách nové smlouvy. Po roce poté převzal Spartak, který v předešlých dvou sezonách dovedl vždy do play-off.

V současné sezoně se však jeho týmu, který v létě angažoval slavného brankáře Dominika Haška, nedařilo, a v pátek byl proto Říha odvolán. Okamžitě se však začalo spekulovat, že by se mohl vrátit na střídačku Mytišči, jemuž se vstup do KHL rovněž nevydařil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články