Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

První Vítkovice otočily duel s posledním Kladnem a vyhrály 5:3

Kladno - Hokejisté domácího Kladna se ze samého dna tabulky neodlepili ani dnes, s lídrem soutěže z Vítkovic prohráli 2:5. Hosté dokázali otočit nepříznivý stav 0:2 a vyhráli už popáté za sebou. Vagnerplast naopak stále čeká na první výhru v sezoně a už má na chvostu tabulky ztrátu sedmi bodů. Videoreportáž z utkání sledujte zde. Slavisté prohráli s Karlovými Vary 1:2. Hosté po úvodních třech porážkách potřetí za sebou zvítězili, přestože pokaždé během této úspěšné série hráli venku. Západočeši vedli v průběhu utkání po gólech Davida Hrušky a Jana Košťála 2:0, Pražané již pouze korigovali zásluhou trefy Miroslava Holce. Videoreportáž z utkání sledujte zde.

Brněnská Kometa se rychle vzpamatovala z týden starého domácího debaklu s Karlovými Vary a po pátečním vítězství v Praze se Spartou po nájezdech dnes porazili i Liberec 2:1. Cesta Brňanů k plnému bodovému zisku vedla přes herní disciplínu podloženou dobrým výkonem brankáře Sasu Hoviho. Naopak Liberec už potřetí za sebou vyšel bodově zcela naprázdno. Videoreportáž z utkání sledujte zde.

Hokejisté Zlína potvrdili v 7. kole extraligy doma zlepšenou formu proti Litvínovu, který rozdrtili rekordním výsledkem sezony 10:2. Moravané tak zvítězili potřetí za sebou, Severočeši naopak ani na čtvrtý pokus v ročníku venku nebodovali. Videoreportáž z utkání sledujte zde.

Třineckým přineslo 7. kolo extraligy vítězství nad Českými Budějovicemi 3:2 v prodloužení. Přestože už dvě branky ztráceli, oceláři skóre dorovnali slepenými góly Bryana McGregora a Vojtěcha Poláka ve druhé části a prodloužení jim o jeden bod navíc vystřelil v přesilové hře Martin Lojek. Hosté i přes porážku pošesté v řadě bodovali, s Třincem navíc pošesté za sebou neprohráli v normální době. Videoreportáž z utkání sledujte zde.

Plzeňští indiáni vyhráli na ledě mistrovských Pardubic 3:2 po samostatných nájezdech a poprvé v sezoně bodovali na ledě soupeře. Ve čtvrté sérii rozstřelu rozhodl obránce Jiří Hanzlík. Eaton po středeční porážce se Zlínem prohrál podruhé za sebou před domácím publikem. Videoreportáž z utkání sledujte zde.

Hokejisté pražské Sparty se nadále trápí a po debaklu na ledě Mladé Boleslavi 0:5 klesli na předposlední místo. Pro Spartu to byla třetí porážka za sebou a celkově už pátá v sezoně. Středočechům, kteří hráli poslední dva roky baráž o záchranu, se naopak daří a jsou čtvrtí. Prvním čistým kontem v sezoně jim pomohl k úspěchu gólman Marek Schwarz. Videoreportáž z utkání sledujte zde.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články