Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Kladno se vrací do čela první ligy, nováčka z Frýdku-Místku rozstřílelo 6:2

Praha - Kladno už je opět v čele. V zápase 22. kola první ligy si zastřílelo proti nováčkovskému Frýdku-Místku a po jednoznačném vítězství 6:2 se vrátilo na špici tabulky, kde vede o tři body před Českými Budějovicemi. Třetí místo si pojistila Jihlava, která porazila 3:0 Most.

Kladenští Rytíři dokázali odpovědět na pondělní vysoké vítězství Českých Budějovic nad Prostějovem (9:1) a v utkání s Frýdkem-Místkem si vzali první místo zpět. O páté výhře v řadě rozhodli Středočeši už po dvou třetinách, kdy vedli o tři branky. Hosté tak venku padli popáté z posledních šesti utkání.

O bod za druhým Motorem se nachází Jihlava, která před vlastními fanoušky potvrdila roli favorita v souboji s Mostem. Vysočina hladce zvítězila 3:0 a připsala si už osmou domácí výhru za sebou, naopak hosté mají třízápasovou sérii porážek a v tabulce jsou až třináctí.

Na čtvrtou příčku se posunula Slavia, která zdolala poslední Kadaň 3:1. Hosté podlehli pošesté z posledních sedmi utkání a potvrdili, že venku se jim vůbec nedaří. Na soupeřově stadionu totiž v této sezoně bodovali jen jednou z jedenácti pokusů, když v říjnu vyhráli ve Frýdku-Místku.

Venku se nevede ani Ústí nad Labem, což jen potvrdil zápas v Havířově. Domácí vyhráli jasně 5:1, když se dvakrát trefil Tomáš Gřeš. V dalších zápasech zvítězila Třebíč 3:2 v Litoměřicích a Benátky porazily 4:1 Přerov.

Kladno - Frýdek-Místek 6:2 (2:0, 2:1, 2:1)

Branky: 11. Tenkrát, 15. Cetkovský, 29. Kubík, 38. Jánský, 48. D. Růžička, 60. Strnad - 26. Cienciala, 50. Chmielewski. Rozhodčí: Würtherle - Jindra, Kreuzer. Vyloučení: 3:3. Bez využití. Diváci: 1846.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články