Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Nouzův hattrick v rodném Písku pomohl Boleslavi zvýšit náskok

Praha - Hokejisté Mladé Boleslavi zvýšili svůj náskok v čele první ligy na šest bodů. Nedávný účastník extraligy dnes zvítězil v 23. kole v Písku jednoznačně 5:1. Hattrickem přispěl k úspěchu hostů písecký odchovanec Tomáš Nouza, jenž dosáhl hranice 200 kanadských bodů v dresu středočeského celku.

Hokejisté Mladé Boleslavi
zdroj: ČT24

Mladá Boleslav se i bez posily z NHL Radima Vrbaty mohla radovat z výhry po předchozích dvou porážkách a upevnila si vedoucí příčku před Ústím nad Labem, které vyhrálo v Havlíčkově Brodu 4:3 po samostatných nájezdech. Porážku Ústí v normální hrací době odvrátil v 57. minutě Poživil a vítězství hostům v rozstřelu zajistil svým nájezdem nejproduktivnější hráč první ligy Jaroslav Roubík.

Dvě série skončily v Litoměřicích, kde domácí hokejisté zdolali Jihlavu 3:1. Litoměřicím se povedlo zvítězit po pěti předchozích porážkách, Dukla naopak po pěti úspěšných duelech podlehla.

V Šumperku se zdálo být po první třetině takřka jasno, neboť Draci vedli nad Kadaní 4:1. Jenže hosté ve druhé třetině čtyřmi góly otočili vývoj zápasu, do vedení dostal Kadaň 1,8 sekundy před sirénou Hafenrichter. Ve třetí třetině inkasoval Šumperk pošesté. I když pak ještě v závěru snížil, při power play zpečetil divokou výhru Severočechů gólem do prázdné branky Seman. Šumperk doma prohrál potřetí v sezoně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články