Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Trenér Gerrard byl vyloučen, ale Rangers se přesto přiblížili titulu

Suveréni skotské ligy jsou výhru od jistoty titulu. Fotbalisté Glasgow Rangers ve 30. kole skotské ligy zvítězili na stadionu Livingstonu 1:0 a vedou tabulku o 18 bodů před městským rivalem Celticem a už o víkendu mohou slavit titul. Steven Gerrard, trenér týmu, který čeká v osmifinále Evropské ligy Slavia, byl vyloučen za kritiku rozhodčího a druhý poločas sledoval z tribuny.

Steven Gerrard
zdroj: ČTK/PA autor: Andrew Milligan

Někdejší kapitán Liverpoolu dostal červenou kartu za komentáře na adresu sudího Johna Beatona během poločasové přestávky. Gerrardovi se nelíbilo, že útočník Rangers Alfredo Morelos byl po zákroku Maxe Stryjeka v šestnáctce napomenut žlutou kartou za simulování. Právě Kolumbijec Morelos v 87. minutě rozhodl o 27. ligové výhře Rangers v sezoně.

Gerrardovi svěřenci mohou s předstihem získat první mistrovský pohár od sezony 2010/11. Potřebují k tomu v sobotu zvítězit nad St. Mirrenem a zároveň nedělní bodovou ztrátu Celticu proti Dundee United.

Rangers příští čtvrtek rozehrají osmifinále Evropské ligy v pražském Edenu, 18. března pak Slavii přivítají v Ibrox Parku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články