Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

BLOG: Bale a Real, to spojení už dlouho nedává smysl. Ukončí to Tottenham?

Stále patří mezi deset nejlépe placených fotbalistů světa, přitom téměř nehraje. Velšan Gareth Bale si svoje působení v Realu Madrid nejspíš představoval jinak. Poslední dobou je to jen trápení. Spekulace o jeho odchodu jsou na denním pořádku, jenže on neodchází a neodchází, i když se v posledních hodinách začalo nahlas hovořit o jeho návratu do Tottenhamu.

Gereth Bale a Leandro Cabrera
zdroj: ČTK/ABACA autor: AA/ABACA

Bale je v Madridu odstavený. I nyní, poté, co se vrátil z reprezentačního srazu po zápasech Ligy národů, se připravuje sám mimo slavný celek. Sportovní web marca.es píše, že v klubu po něm není stopy a vypadá to, že vedení už jen hledá řešení vleklé krize vzájemného vztahu.

V shopu Realu už také nekoupíte nový dres se jménem Bale. Jeho fotky se na klubovém webu neobjevují, jako by tenhle fotbalista už pro Real vůbec neexistoval. Po návratu z reprezentace se útočník nezúčastnil žádného z tréninků pod koučem Zinedinem Zidanem, ale proč tomu tak je, nikdo přesně neví – žádné informace nejsou. Stejně jako o Baleově zdravotním stavu.

Proto by jeho odchod do Tottenhamu, ať už na hostování, nebo na přestup, mohl být pro obě strany rozumným východiskem. Zvláště poté, co konkrétní nabídky na přestup rychlého útočníka dlouho nebyly žádné. V úterý ale hráčův agent Jonathan Barnett prohlásil, že začal jednat právě s londýnským týmem. K dohodě by mohla pomoci i údajná nabídka Realu, že by částečně financoval i Baleův plat, protože ten by se Tottenhamu nejspíš nevešel do rozpočtu.

Ovšem tak, že už je jednatřicetiletý Velšan zpátky v Tottenhamu, bych to také neviděl. Vždyť loni už byl jeho odchod do Číny hotovou věcí, jenže vedení španělského celku na poslední chvíli řeklo – NE. Nikdo tehdy pořádně nepochopil proč, ale Bale zůstal a problémy také. Vypadá to trochu jako dost drahá válka mezi hráčem a vedením klubu, kteří si navzájem dělají naschvály.

Uvidíme, jestli už tohle divné spojení skončí, z čehož by měli prospěch všichni – Bale, Tottenham, Real i fotbal.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články