Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Darida se vrátil do sestavy a litoval absence fanoušků. Hertha i tak zvítězila

Po trestu za žluté karty se Vladimír Darida vrátil do sestavy Herthy Berlín a mohl se radovat z jasné výhry 4:0 v derby s Unionem. Reprezentační záložník jen litoval, že zápasu na obřím Olympijském stadionu chyběla obvyklá atmosféra. "Je to škoda, že jsme nemohli slavit společně s fanoušky. Ale jsem si jistý, si to užili i u televize," uvedl.

Vladimír Darida v akci
zdroj: ČTK/AP

Stejně jako v prvním bundesligovém utkání po vynucené pauze na hřišti Hoffenheimu se Hertha prosadila až v druhém poločase.

"I v první půli jsme hráli dobře, měli jsme šance, ale neproměnili jsme je. Po přestávce nám pochopitelně pomohly ty dva rychlé góly," řekl Darida k trefám kapitána Vedada Ibiševiče a Dodiho Lukebakia z 51. a 52. minuty. Po hodině hry zvýšil Matheus Cunha a skóre uzavřel v 77. minutě Dedryck Boyata.

"Vítězství bylo naprosto zasloužené. Bylo vidět, že jsme na tom výborně běžecky. Je poznat, že jsme v té pauze hodně pracovali," konstatoval Darida, který odehrál 80 minut.

Je nám líto, video expirovalo.
Hertha s Daridou zvládla derby, Union roznesla 4:0

Hertha oplatila bundesligovému nováčkovi Unionu listopadovou porážku 0:1 a uspěla i ve druhém utkání pod trenérem Brunem Labbadiou, který v dubnu v koronavirové pauze nahradil dočasného kouče Alexandera Nouriho.

I když se vítězný tým posunul v neúplné tabulce na desáté místo s náskokem 11 bodů na barážovou příčku, podle Labbadii se ještě záchranářských starostí nezbavil.

"Pořád nemáme dost bodů, o tom není pochyb. Naše situace byla velmi vážná a hodně jsme si polepšili, ale moc dobře vím, že v boji o udržení musí mít člověk respekt," uvedl Labbadia.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články