Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Plašil měl v Bordeaux emotivní rozlučku. Byli tady všichni blízcí, to jsem nečekal, řekl

Kroutí zřejmě poslední zápasy kariéry, a tak na něj doléhají emoce. Bývalý český reprezentant Jaroslav Plašil odehrál o víkendu poslední domácí ligový duel v Girondins Bordeaux a rozloučil se s fanoušky. Sedmatřicetiletý fotbalista, kterému po sezoně končí v klubu smlouva, však s Girondins v sobotním předposledním kole francouzské ligy proti Remeši prohrál.

Jaroslav Plašil
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

Bordeaux se s Plašilem, jenž v klubu strávil téměř deset let, rozloučilo ve velkém stylu. Český záložník nastoupil na hřiště za bouřlivého potlesku špalírem obou týmů a jedinou kaňkou tak byla porážka 0:1. "To se nepovedlo, ale bohužel i takový je fotbal. Nedokázali jsme to otočit, nejde to udělat lusknutím prstů," prohlásil Plašil.

Plašil přiznal, že došlo i na slzy. "V průběhu dne jsem si moc neuvědomoval, že mě čeká poslední zápas. Ale když jsem vyšel ze šatny, dolehlo to na mě. Byli tady úplně všichni - rodiče, přítelkyně, kamarádi. To jsem nečekal," přidal bývalý hráč Hradce Králové, Monaka, Pamplony nebo Catanie.

Celá rozlučka Bordeaux s Jaroslavem Plašilem:

Poslední zápas v dresu Girondins čeká Plašila v pátek v Caen a velmi pravděpodobně půjde i o jeho vůbec poslední utkání v kariéře. Co bude dělat český reprezentant potom, zatím není jasné. Trenér Bordeaux Paulo Sousa však naznačil, že pokud by Plašil opravdu skončil, je pro něj připravená jiná role v klubu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články