Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Asensio sestřelil na americkém turné Juventus, AC Milán udolal Barcelonu

Prestižní International Champions Cup spěje ke konci. V dalších duelech evropských velkoklubů se radovali nejúspěšnější mužstva v historii Ligy mistrů či PMEZ – Real Madrid a AC Milán. Úřadující šampioni milionářské soutěže porazili Juventus 3:1 a na přípravném kempu v USA se dočkali prvního skalpu soupeře – dvakrát se trefil Marco Asensio. "Rossoneri" zvítězili gólem Andrého Silvy z nastaveného času 1:0 nad Barcelonou.   

Fotbalisté Realu Madrid se radují z gólu
zdroj: USA TODAY Sports autor: Geoff Burke

V nepřítomnosti hvězdného Cristiana Ronalda, který v červenci přestoupil z Realu právě do Juventusu a do zámoří s týmem italského mistra ještě neodcestoval, otočil španělský celek zápas poté, co si obránce Dani Carvajal už ve 12. minutě dal vlastní gól.

Před téměř 72 000 diváků v Landoveru vyrovnal v závěru prvního poločasu nádhernou střelou z hranice pokutového území Gareth Bale a po změně stran dokonal obrat dvěma přesnými zásahy v rozmezí devíti minut Marco Asensio.

"Stará dáma" vyšla v USA poprvé naprázdno, předtím porazila německý Bayern Mnichov 2:0 a v penaltových rozstřelech i portugalskou Benficu Lisabon a výběr americké ligy MLS v Utkání hvězd.

Jiný španělsko-italský souboj naopak skončil vítězstvím mužstva z Apeninského poloostrova. AC Milán před 51 000 diváků v Santa Claře zdolal Barcelonu 1:0 gólem Silvy z třetí nastavené minuty. V předchozím utkání podlehli úřadující šampioni La Ligy AS Řím 2:4.

International Champions Cup:

Real Madrid - Juventus 3:1 (1:1)
Branky: 47. a 56. Asensio, 39. Bale - 12. Carvajal vl.

AC Milán - Barcelona 1:0 (0:0)
Branka: 90. A. Silva

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články