Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

PSG zvládlo Le Classique proti Marseille, zranil se mu ale Neymar

Největší zápas francouzské ligy, boj severu proti jihu. I tak lze charakterizovat tradičně vypjatý duel mezi PSG a Marseille, který tentokrát ovládl tým z hlavního města na své půdě 3:0. Osmifinalistovi Ligy mistrů se ale před klíčovou odvetou s Realem zranila největší hvězda Neymar. Zatím není jisté, jak dlouho by měl být mimo hru.

Zraněný Neymar
zdroj: Reuters autor: STEPHANE MAHE

Pařížané otevřeli skóre v 10. minutě, kdy sice Amavi změnil směr Alvesovy přihrávky, přesto se míč dostal ke Mbappému a ten zakončil přesně k tyči. Ve 27. minutě po Rabiotově pasu zakončil Neymar a jeho střelu si do vlastní brány sklepl Rolando.

Deset minut po přestávce pojistil výhru domácích Cavani, který se ve vápně otočil s míčem a tvrdou ranou nedal gólmanovi Pelému šanci.

Kaňkou na zdařilém výkonu PSG je zranění brazilské hvězdy Neymara. V závěru utkání špatně došlápl a noha se mu ohnula v kotníku, načež nemohl v zápase pokračovat.

Poslechněte si, proč se Neymarovi zatím nedaří získat si na svou stranu fanoušky PSG

Lyonu se v poslední době nedaří udržet vedení. V minulém kole ztratil dvoubrankový náskok na hřišti Lille (2:2) a dnes stav 1:0 proti St. Etienne. Vyrovnávací branku domácí inkasovali v poslední minutě a Olympique už popáté v řadě nezvítězil.

Záložník Jaroslav Plašil odehrál celý zápas za Bordeaux, které remizovalo bez branek s Nice.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články