Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Conte podepsal s Chelsea novou smlouvu, vydělá si přes čtvrt miliardy

Londýn - Trenér Antonio Conte podepsal novou dvouletou smlouvu s Chelsea. Sedmačtyřicetiletý kouč, který v minulé sezoně dovedl fotbalisty londýnského celku k titulu, by si měl podle britských médií vydělat devět milionů liber (asi 265 milionů korun) ročně.

Antonio Conte
zdroj: Reuters

Conte loni v létě po příchodu do Londýna podepsal tříletou smlouvu, takže se nejedná o prodloužení kontraktu. Bývalý kouč Juventusu a italské reprezentace si však výrazně finančně polepšil, protože v prvním roce na Stamford Bridge si přišel na 6,5 milionu liber. Nyní se údajně stal nejlépe placeným koučem v historii Chelsea.

"Mám velkou radost, že jsem podepsal novou smlouvu. V minulé sezoně nám tvrdá práce přinesla něco neuvěřitelného a teď musíme pracovat ještě víc, abychom zůstali na vrcholu," uvedl Conte, který kromě titulu s Chelsea také vyhrál rekordních 13 zápasů za sebou.

Před příchodem do Chelsea Conte trénoval v Bari, Bergamu, Sieně a Juventusu, který dovedl ke třem titulům. Od srpna 2014 působil u italské reprezentace, se kterou na loňském mistrovství Evropy postoupil do čtvrtfinále.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články