Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Allardyce nahradí Pardewa na lavičce Crystal Palace

Londýn - Sam Allardyce, který v září kvůli korupční aféře po 67 dnech skončil ve funkci trenéra anglické reprezentace, má novou práci. Dvaašedesátiletý kouč nahradí na lavičce Crystal Palace, sedmnáctého týmu tabulky anglické ligy, ve čtvrtek odvolaného Alana Pardewa. 

Pardew vedl Crystal Palace dva roky, ale poté, co klub z londýnského předměstí prohrál osm z posledních deseti zápasů, musel skončit. Allardyce se bude nyní snažit tým dostat z ohrožení sestupem, když na sestupové pozice má Crystal Palace náskok jen jednoho a tří bodů. Allardyce povede v Premier League šestý klub. Působil v Boltonu, Newcastlu, Blackburnu, West Hamu a Sunderlandu, přičemž s Boltonem a West Hamem slavil postup z druhé ligy. 

Ke změnám se schyluje i v Manchesteru United

V lednu se uzavírá fotbalové přestupové období a tak se množí spekulace o osudu některých hráčů. Jedním z nich je francouzský záložník Morgan Schneiderlin, který od loňského přestupu ze Southamptonu nastoupil jen do dvou zápasů Evropské ligy a v Premier League odehrál pouhých 11 minut. Spekuluje se o vážném zájmu West Bromwiche, ve hře je i přestup do Evertonu.

"Otevřeně jsme se spolu bavili a dal mi najevo, že není spokojen s jeho pozicí v Manchesteru. Pokud by pravidelně nastupoval a chtěl odejít, mám právo říct ne. On ale příliš nehraje. Když naše vedení usoudí, že nabídka odpovídá kvalitě, kterou Morgan disponuje, pak bych mu nebránil v odchodu," přiznal trenér United José Mourinho.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články