Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Wenger o LM: Za rok budou v semifinále zase anglické týmy

Londýn - Trenér Arséne Wenger v souvislosti s úspěchy Bayernu Mnichov a Borussie Dortmund v úvodních semifinálových zápasech Ligy mistrů odmítá mluvit o změně rozvržení sil v současném evropském fotbale. Kouč Arsenalu, mezi jehož svěřence patří i kapitán české reprezentace Tomáš Rosický, to řekl na klubových internetových stránkách.

Arséne Wenger
zdroj: Getty Images autor: Stuart MacFarlane

"Tak daleko bychom jít neměli. Nesmíme zapomenout, že Dortmund by při normálním výkonu rozhodčího byl vyřazený Málagou. Nemůžeme vzít jednu událost a dělat z ní daleké závěry," prohlásil.

Podle něj se úroveň bundesligového fotbalu nedá měřit podle Bayernu, který má v Německu především po ekonomické stránce výsadní postavení a třemi postupy do finále Ligy mistrů za poslední čtyři roky se zařadil k evropské špičce. "Myslím, že zbytek je velmi otevřený. Za rok zase uvidíme anglické kluby," poznamenal francouzský kouč.

Tentokrát nebyl ve čtvrtfinále ani jeden zástupce Premier League. Obhájce trofeje Chelsea i bohatý Manchester City vypadli už v základní skupině, pro Manchester United a Arsenal bylo konečnou osmifinále.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články