Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Ancelotti zuřil: PSG po strašném výkonu nestačilo v poháru na Evian

Paříž – Konec krásného snu o domácím double a tvrdé probuzení do reality čekalo ve čtvrtfinále francouzského poháru fotbalisty bohatého Paris Saint-Germain. Čtvrtfinalisté Ligy mistrů a vedoucí tým ligy nečekaně prohrál po penaltovém rozstřelu s odepisovaným Evianem, který jinak bojuje o záchranu v nejvyšší soutěži. "Bylo to naše nejhorší utkání? Ano. Jsem naštvaný na hráče? Ano," zuřil po utkání trenér PSG Carlo Ancelotti

Nový trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti
zdroj: ISIFA

Zápas skončil po prodloužení, v němž tým PSG přišel o vyloučeného Thiaga Mottu, nerozhodně 1:1. V rozstřelu favorita nepodržely ale jeho hvězdy Zlatan Ibrahimovič a Thiago Silva, kteří neproměnili první dva pokusy. Evian zvítězil na penalty 4:1 a v prvním semifinále v klubové historii se utká s Lorientem.

"Je to obrovské zklamání, především kvůli přístupu týmu. Prohrát se dá, ale ne takovým způsobem," zlobil se kouč Carlo Ancelotti, jenž na své poměry neobvykle kritizoval vlastní tým i svou práci. "Nebyla tam koncentrace a charakter, místo toho tam bylo příliš sebevědomí. Sezona ještě neskončila, ale tohle je katastrofa. Omlouvám se. Je to moje odpovědnost," uvedl bývalý kouč AC Milán a Chelsea. 

Druhou dvojici tvoří poslední tým prvoligové tabulky Troyes a Bordeaux. Mužstvo Girondins v sestavě s českým reprezentantem Jaroslavem Plašilem porazilo díky dvěma brankám Cheicka Diabatého v závěrečné desetiminutovce 3:2 druholigový Lens.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články