Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Pekhartův Norimberk trápí střelecké sucho. S Augsburgem remizoval 0:0

Norimberk (Německo) - Fotbalisté Norimberku s českým reprezentačním útočníkem Tomášem Pekhartem remizovali na domácím hřišti v derby s Augsburgem 0:0. Na výhru čekají v německé lize již pět zápasů, předchozí čtyři dokonce prohráli.

Utkání Norimberk - Augsburg
zdroj: ISIFA

Norimberk šel do bavorského derby ze čtrnáctého a Augsburg ze šestnáctého místa tabulky a ve vzájemném duelu oba kluby potvrdily, že je trápí hlavně střílení branek. Domácí se dosud trefili sedmkrát a dnes byli gólu dál než hosté, kteří mají na kontě pět zásahů především díky své dosud jediné výhře v ročníku (3:1 nad Brémami).

Pekhart si počínal aktivně zejména v úvodu, ale do zápisu se nakonec dostal jen kvůli žluté kartě v závěru. Záložníka hostů Jana Morávka vyřadilo z nominace svalové zranění, jeho spoluhráč a další středopolař Milan Petržela se do hry z lavičky nedostal.

Hamburk po dvou předchozích vítězstvích 1:0 stejným výsledkem prohrál doma se Stuttgartem, jedinou brankou rozhodl utkání útočník Ibiševič ve 30. minutě. Záložník Petr Jiráček byl v základní sestavě domácího mužstva, do druhé půle už ale nenastoupil a vystřídal ho Beister.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články