Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Plzeň má nové dresy, představila je netradičním způsobem po celém městě

Plzeň - Mistrovská Plzeň má pro nadcházející sezonu opět sadu nových dresů. Místo tradičních červenomodrých svislých pruhů nyní budou vodorovné. Klub dresy představil po celém městě netradičním způsobem - na náměstí Republiky byly zapuštěny do ledu, ze zdí Nové scény zase visely ve své čtyřicetinásobné zvětšenině. Venkovní bílé a černé sady dresů zůstávají beze změn. 

Je nám líto, video expirovalo.
Plzeň netradičním způsobem představila nové dresy

"Nové dresy vycházejí z moderního pojetí soupravy z úspěšné mistrovské sezony, drží nadále tradiční klubové barvy a přinášejí osvěžující grafický prvek demonstrující flexibilitu, sílu a bojovnost celého týmu," uvedla Viktoria Plzeň.

Hráči Plzně měli již tradičně možnost se na konečné podobě dresu podílet. "Grafické návrhy jsem viděl již v průběhu jeho tvorby, dostali jsme možnost se na konečném vyznění podílet. Konečný výsledek je skvělý. Dres se dobře nosí a věřím, že se bude líbit také fanouškům," řekl útočník Michal Ďuriš.

"Ve Viktorii jsem dlouho a mohu říci, že toto jsou podle mého názoru jedny z nejhezčích dresů," dodal obránce David Limberský.

Poprvé Plzeň v nových dresech nastoupí v úterý 26. července ve 3. předkole Ligy mistrů. Fanoušci si mohou dresy kupovat v klubovém fanshopu od středečního odpoledne.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články