Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Boleslav začala s přípravou, na zkoušce je bývalý ruský reprezentant

Praha – Fyzickými testy na pražské FTVS zahájili fotbalisté Mladé Boleslavi přípravu před novou sezonou. Tým z města automobilů má k dispozici kompletní kádr včetně posil, Jan Chramosta je lehce zraněný. Čtvrtý tým posledního ročníku absolvuje první trénink v pondělí v Benátkách nad Jizerou.

Radost fotbalistů Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Mladoboleslavští hráči měli na dovolenou individuální tréninkový plán. "Podle testů je zřejmé, že ho plnili zodpovědně. Do letního přípravného období nastoupí v odpovídající kondici a tím pádem i s potřebnou chutí," řekl kondiční trenér týmu Martin Třasák.

Přesto při náročných testech hráči tradičně trpěli. "Už jsem tady poněkolikáté, ale je to stále stejně hrozné. Na to testování si nejde zvyknout," řekl obránce Ondřej Kúdela. "Několik dnů před testy i v den testování jsem nervózní víc než před sebedůležitějším zápasem," uvedl kapitán Lukáš Magera.

Trenérovi Karlu Jarolímovi se po dovolené hlásil kompletní kádr i s novými posilami Jiřím Valentou, Davidem Houskou, Miroslavem Kerestešem a třiadvacetiletým ruským záložníkem Dmitrijem Kajumovem. Bývalý ruský reprezentant do 21 let přišel ze Spartaku Moskva zatím na týdenní zkoušku.

Do přípravy už naopak nenastoupili Jasmin Ščuk, který přestoupil do Slavie, Antonín Křapka, jenž odešel do Bohemians Praha 1905, francouzský záložník Kevin Malpon či Aleš Čermák. Tomu skončilo hostování ze Sparty.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články