Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Jablonec nastřílel Žižkovu šest branek

Jablonec nad Nisou - Fotbalisté Jablonce vyhráli i čtvrtý přípravný zápas pod vedením nového trenéra Zdeňka Frťaly, třetiligový Žižkov rozstříleli 6:0. Dvakrát se prosadil dvacetiletý útočník juniorky David Breda, který se mezi střelce zapsal ve všech čtyřech dosavadních zápasech a je spolu s Tomášem Wágnerem nejlepším střelcem Jablonce v přípravě.

Fotbalisté Jablonce slaví gól
zdroj: ČTK

"Nechci Bredu přechvalovat, ale tohle je signál pro další kluky z juniorky nebo dorostu, že mají prostor se ukázat. Když něco v tom klukovi je, není problém, aby tu dostal příležitost," prohlásil trenér Frťala.

Skóre utkání otevřel Tecl po spolupráci s Wágnerem, který se vzápětí sám prosadil, ale sudí gól neuznali. Zvýšil až Pospíšil. Svou převahu Jablonec výrazněji zužitkoval po změně stran, kdy se mezi střelce zapsali Kysela, Doležal a dvakrát Breda. Nejprve se jablonecký mladík trefil vydařenou střelou na zadní tyč, následně prostřelil gólmana mezi nohama. Navíc se podílel i na Doležalově gólu.

"Zatím se nám výsledkově daří. Na úrovni herní stránky je ale stále na čem pracovat, prvních dvacet minut podala Viktorka opravdu výborný výkon," řekl Frťala. "Druhý poločas jsme zvládli velice dobře i fotbalově. Těší to, ale neznamená to, že zůstaneme stát na místě a spokojeně odpočívat. S hráči jsme spokojeni, takže k ničemu není žádný důvod. Kluci mě každým zápasem i tréninkem přesvědčují a dokazují to vlastně i sami sobě, že svou kvalitu mají," dodal.

Je nám líto, video expirovalo.
Jablonec rozstřílel Žižkov. Na sněhu mu nasázel šest gólů

FK Jablonec - Viktoria Žižkov 6:0 (2:0)

Branky: 75. a 90.+1 Breda, 23. Tecl, 27. Pospíšil, 61. M. Kysela, 80. Martin Doležal I.

Sestava Jablonce:

I. poločas: V. Hrubý - M. Kysela, Beneš, Pernica, Karavajev - Greguš - Tecl, Trávník, Pospíšil, Mihálik - Wágner.

II. poločas: Bárta - M. Kysela, Kubista, Pernica, Matěj Hanousek - Hübschman, Rossi - Masopust, Pospíšil, Breda - Martin Doležal I. Trenér: Frťala.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články