Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Plzeň poprvé pod Koubkem. Potrápí ji Hradec?

Plzeň - Víkendový program 4. kola první fotbalové ligy uzavře utkání Hradce Králové s vicemistrem z Plzně. Ten se představí poprvé po odvolání Dušana Uhrina pod novým koučem Miroslavem Koubkem, který ještě začátkem roku vedl Slavii. Zda hosté odvrátí střeleckou mizérii zjistíte od 20:15 v přímém přenosu ČT sport a prostřednictvím textovém on-line přenosu na našem webu.

Rozhodnutí odvolat Uhrina a nahradit ho Koubkem se příliš nezamlouvá fanouškům, a tak na trenéra nečeká lehký úkol: potřebuje ihned dobrý výkon a výsledek, aby si získal jejich přízeň poté, co klub skončil už ve 3. předkole Evropské ligy.

"Dostal jsem nabídku od nejúspěšnějšího českého klubu posledních let a budu chtít dokázat, že si tuto šanci zasloužím. Vím, že jako trenér můžu fanoušky, kteří mě vítají s despektem, přesvědčit pouze výkony. Vynasnažím se, abych si je získal na svoji stranu," řekl Koubek, který slibuje ofenzivní herní projev.

Proti Hradci bude s Plzní hájit sérii 14 ligových zápasů v řadě bez porážky. To Hradec je v opačné pozici, když se trápí zejména v útoku, kde v nejvyšší soutěži neskóroval už 677 minut. Neprosadil se ani v posledních čtyřech zápasech proti Plzni.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články