Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Horváthova trenérská mise v Sokolově kvůli špatným výsledkům skončila

Pavel Horváth už není trenérem Sokolova. S vedením druholigového klubu se po 16 měsících ve funkci dohodl na ukončení spolupráce kvůli špatným výsledkům. Baníku patří až 11. místo v tabulce se ziskem 11 bodů z 11 zápasů.

V minulé sezoně dovedl Sokolov k sedmému místu v druhé nejvyšší soutěži, když ze 30 zápasů získal 12 výher, pět remíz a 13 porážek. V tomto ročníku z 11 zápasů vyhrál tři a dvakrát remizoval. Poslední dva duely Baník prohrál bez vstřelené branky. To byla poslední kapka.

"Současné postavení A mužstva v tabulce a zisk bodů neodpovídá představám našeho klubu. Pavlu Horváthovi chci jménem FK Baník Sokolov poděkovat za působení v klubu a přeji mu mnoho štěstí nejen ve sportovním, ale i v osobním životě," uvedl výkonný ředitel Sokolova Tomáš Provazník. Ostatní členové realizačního týmu u mužstva zůstávají.

Třiačtyřicetiletý Horváth přišel do Sokolova loni v červnu z Plzně, kde po konci hráčské kariéry dělal asistenta. Předtím v roce 2015 chvíli vedl Domažlice. V Sokolově se dělil o pravomoci s Vítězslavem Hejretem a asistentem Davidem Vaněčkem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články