Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Vlašim roznesla Budějovice a v druhé lize skončí čtvrtá

České Budějovice – O čtyři branky v druhém poločase se postarala Vlašim, která tak smetla České Budějovice 4:0 na jejich hřišti a dvě kola před koncem sezony si zajistila konečné čtvrté místo v druhé lize.

Fotbalisté Vlašimi v utkání proti Plzni
zdroj: ČTK autor: Pavel Němeček

Hosté mají dvě kola před koncem soutěže na páté Jihočechy nedostižný náskok osmi bodů, na třetí Opavu ztrácejí šest bodů, ale mají horší bilanci ze vzájemných zápasů.

Souboj sousedů v tabulce se po vyrovnané první půli nečekaně změnil v jasnou záležitost Vlašimi. Dynamo vůbec nezachytilo vstup do druhého poločasu a v 52. minutě prohrávalo 0:2 po gólech Hadaščoka a Vyhnala. Další chybu v domácí obraně potrestal v 74. minutě Reiter a podobu debaklu dal výsledku druhým gólem Vyhnal.

České Budějovice tak nezvítězily ani v sedmém domácím jarním utkání, naopak Vlašim popáté za sebou vyhrála a potvrdila formu. Původně se dnešní zápas 25. kola měl hrát v dubnu, ale musel být odložen kvůli infekčnímu onemocnění v domácím celku.

České Budějovice - Vlašim 0:4 (0:0)

Branky: 52. a 84. Vyhnal, 48. Hadaščok, 72. Reiter. Rozhodčí: Severýn - Šimáček, Podaný. ŽK: Funda, Klesa, Kladrubský - Piško. Diváci: 342.

Č. Budějovice: Křížek - Klesa (59. Vopat), Šourek, Havel, Funda - Čavoš, Kladrubský - Wermke, Benát, Pešek (55. Kadula) - Táborský (75. Matějka). Trenéři: Lerch a Horejš.
Vlašim: Lé Giang - Wiesner, Piško, Štochl, Kadlec (77. Vrána) - Reiter, Kulhánek, Hašek, Kučera (85. Hrebeniuk) - Vyhnal, Hadaščok (65. Jeslínek). Trenér: Havlíček. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články