Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Znojmo dalo Pardubicím "pětku", penaltu chytal obránce

Znojmo – Znojemští fotbalisté v utkání pátého kola druhé ligy už v 9. minutě prohrávali s Pardubicemi 0:2, pak ale předvedli velký obrat a nakonec zvítězili 5:2. Velký podíl na vítězství Znojma měl útočník Petr Rybička, který vstřelil tři góly.

Znojmo nezvládlo vstup do utkání a už v deváté minutě prohrávalo 0:2 po brankách Ladry a Petráně. Brzy však ztrátu dotáhli Njire a Rybička. Druhý poločas už byl v domácí režii. Po hodině hry skóroval Helísek a krátce po něm zvýšil na 4:2 Rybička. Pardubický kapitán Jeřábek pak neproměnil penaltu, naopak Rybička ve třetí minutě nastavení z pokutového kopu zkompletoval hattrick.

Zápas nedohrál hostující brankář Knobloch, který v závěru dostal červenou kartu a penaltu musel chytat obránce Jedlička, protože Pardubice už nemohly střídat.

Znojmu patří v tabulce páté místo, Východočeši jsou dvanáctí.

1. SC Znojmo - FK Pardubice 5:2 (2:2) Branky: 21., 66. a 90.+3 z pen. Rybička, 12. Njire, 60. Helísek - 2. Ladra, 9. Petráň. Rozhodčí: Dresler - Peřina, Boček. ŽK: Motal - Jeřábek. ČK: 90.+2. Knobloch (Pardubice). Diváci: 975. 

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články