Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Řepkův návrat na trávník? Nastoupil za Most v přípravě

Most - Návrat Tomáše Řepky na trávník v soutěžním utkání je stále reálnější. Sportovní ředitel druholigového Baníku Most už nastoupil v přípravném utkání proti divizní Souši. Odehrál první poločas při výhře 3:2. "Nějakou dobu už jsem s klukama trénoval a trenér chtěl, abych to šel zkusit, co to se mnou udělá. Byl jsem rád, že jsem si mohl jít zahrát," řekl Řepka.

Tomáš Řepka sportovním manažerem Baníku Most
zdroj: FK Baník Most (Facebook)

Devětatřicetiletý stoper, který má za sebou angažmá v Ostravě, Spartě, Fiorentině či West Hamu, hrál naposledy loni v říjnu za České Budějovice. Dynamo s ním následně předčasně ukončilo spolupráci. Řepka měl poté jít do divizní Dobrovice, ale kvůli arbitráži s Budějovicemi se rozhodl na čas přerušit kariéru a ujal se role sportovního manažera v Mostě.

Tomáš Řepka: "Jsem především rád, že jsem se nezranil, jinak se to ani hodnotit nedá. Chybí mi stále spoustu věcí, dlouho jsem netrénoval, takže jsem hlavně rád, že jsem to vydržel."

Že by Řepka mohl pomoci týmu, se spekuluje poté, co severočeský celek čtyři kola před koncem druhé ligy stále balancuje na hraně sestupu s jednobodovým náskokem na patnáctou příčku. Navíc ho trápí právě defenziva - v posledních pěti zápasech se Mostu nepovedlo udržet čisté konto.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články