Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Ronaldo: Islanďané jen bránili, bránili a měli štěstí

Paříž - Velmi kritický byl po úterní remíze 1:1 s Islandem v Saint-Étienne k výkonu soupeře portugalský kapitán Cristiano Ronaldo. Fotbalisté nováčka mistrovství Evropy si podle hvězdy Realu Madrid bod nezasloužili, protože jen bránili a nechtěli vůbec hrát.

Sport
zdroj: ČT4

"Nepokusili se vůbec o nic," stěžoval si Ronaldo. "Jen bránili, bránili, bránili a hráli na protiútoky. A nakonec měli štěstí," uvedl jednatřicetiletý útočník, který nastoupil ke 127. utkání za reprezentaci a vyrovnal tím rekordní bilanci Luíse Figa.

Portugalsko vedlo díky gólu Naniho z prvního poločasu, po přestávce ale vyrovnal Birkir Bjarnason. "Měli jsme vyhrát, ale i tak budeme v pohodě. Když jsem viděl, jak slaví remízu, měl jsem pocit, že šampionát vyhráli," řekl Ronaldo. "Bylo to neuvěřitelné. Jen bránili a podle mě předvedli malost, se kterou na turnaji nemůžou nic dokázat," dodal.

Ronaldova reakce na remízu udělala hráčům Islandu radost. "Jsme malý ostrov v Atlantickém oceánu a uhráli jsme s nimi bod. Ronaldo neumí prohrávat a o to je to pro nás sladší," reagoval obránce Kári Árnason. "Právě tyhle komentáře jsou důvodem, proč Lionel Messi bude vždycky o krok před ním," dodal.

Portugalsko v dalším utkání ve skupině F nastoupí v sobotu proti Rakousku, Island ve druhém duelu čeká Maďarsko.

Je nám líto, video expirovalo.
Halldórsson: Věřím, že můžeme uspět i proti Maďarsku
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články