Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Naštvaný Trpišovský: Už chápu, proč Dynamo nedostává góly

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský po porážce 0:2 v odvetě 3. předkola Ligy mistrů na půdě Dynama Kyjev pochopil, proč soupeř téměř nedostává góly. Polští rozhodčí v čele s Danielem Stefanským v 38. minutě po sporné situaci neuznali hostujícímu Stanislavu Teclovi vyrovnávací branku a naopak při trefě domácího Arťoma Besedina na 2:0 pustili ofsajd.

Jindřich Trpišovský
zdroj: ČTK autor: Deml Ondřej

Trpišovský jinak výkon sudích nechtěl hodnotit. "Chtěl bych pochválit naše hráče za výkon zhruba od 15. minuty. Za to, jak hráli a jak se prezentovali. Myslím, že jsme odvedli dobrý výkon. Zbytek mi přijde absurdní hodnotit," řekl Trpišovský.

Pražané, kteří v prvním duelu v Edenu remizovali 1:1, podle něj proti favoritovi nezklamali. "Největší pozitivum je, že když se dvojzápas sečte, ani v jednom utkání jsme nebyli horším týmem. V některých fázích jsme doma i venku dominovali," uvedl Trpišovský.

"Dvojzápas rozhodla efektivita, že soupeř šance proměňoval a my ne. Na druhou stranu po dnešku už chápu, proč Dynamo nedostává góly," dodal s odkazem na situaci v 38. minutě odvety, kdy rozhodčí nejprve uznali Teclův gól, ale po chvíli ho zřejmě kvůli v ofsajdu stojícímu Simonu Delimu odvolali.

Slavii po vyřazení v kvalifikaci Ligy mistrů čeká základní skupina Evropské ligy. "Hrajeme pak Evropskou ligu, takže se k rozhodčímu nemůžu vyjádřit," uzavřel Trpišovský.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články